Jak s úspěchem připravit chutné jídlo ze zvěřiny

Spousta zákazníků kteří u nás nakupují zvěřinu si říká o radu, jak vůbec zvěřinu připravit. Naše rada zní - nebojte se nahradit  zvěřinu místo hovězího nebo vepřového masa.Používejte stejné nebo podobné koření, zachovejte stejný postup  a výsledkem bude - gurmánský zážitek. Když mne manžel v začátcích jeho práce se zvěřinou pozval na večeři s tím, že připraví řízečky z dančího masa obalené v kukuřičné strouhance  a šťouchané brambory, tak jsem si dovedla představit jen to, že u večerě si vytvořím pouze  představy o chutných řízečcích, ale to že mne s nimi okouzlí,to jsem si byla jistá že nepůjde.Opak byl pravdou. Nic chutnějšího jsem nejedla, řízky křehké jemné chuti a kukuřičná strouhanka bez nasátého tuku.Každému mohu jen doporučit.