Vítejte v  našem e-shopu

Vyrábíme  poctivé, farmářské, BEZLEPKOVÉ  produkty, kterým nelze odolat 🙂
Výrobky jsou  připraveny  převážně podle  starých  receptů, kdy je  nejvíce  ocení ti, kteří  čas  strávený  u plotny  raději  věnují   RODINĚ
Vše  vyrobeno  ručně s láskou a  respektem k přírodě.
Kategorie
Vyhledávání
Brusinkový džem se hodí jednoduše na namazání pečiva, palačinek, do…
Nabízíme domácí vejce od slepic s volným výběhem a přirozenou…
Nabízíme domácí vejce od slepic s volným výběhem a přirozenou…
Červená řepa je zavařená ve sladkokyselém nálevu. Doporučujeme podávat jako…
Dančí guláš má specifickou jemnější chuť po zvěřině. Doporučujeme podávat…
Dančí guláš má specifickou jemnější chuť po zvěřině. Doporučujeme podávat…
Dančí na víně má výraznější specifickou chuť, které dosáhneme spojením…
Uvařené hovězí dršťky jsou v polévce velmi chutné. Doporučujeme podávat…
Drůbeží srdíčka na smetaně zde vyniká chuť jemně kyselé omáčky…
Drůbeží srdíčka na smetaně zde vyniká chuť jemně kyselé omáčky…
Fazole s kořením na našem rajčatovém kečupu, kterou jsme doplnily…
Fazole s kořením na našem rajčatovém kečupu, kterou jsme doplnily…
Hovězí guláš má výraznější chuť hovězího masa a papriky. Doporučujeme…
Hovězí guláš má výraznější chuť hovězího masa a papriky. Doporučujeme…
Hovězí líčka na smetaně je specifické jídlo, kde vyniká jemně…
Hovězí na houbách vyniká zde chuť masa a hub, vše…
Husí játra na cibulce v sádle doporučujeme podávat s čerstvým…
Paštika má specifickou chuť jemného husího masa a pražených mandlí,…
Paštika má specifickou chuť jemného husího masa, dobře se roztírá.
Jablka jsou strouhaná a zavařená ve vlastní šťávě. V tomto…
Džem jahodový se hodí do cukroví, na vdolky, na chleba…
Jahody, ze kterých jsme džem vyrobili, jsou vypěstované na naší…
Jehněčí v této úpravě perfektně vynikne a to díky použité…
Jelení guláš má specifickou chuť, výraznější po zvěřině. Doporučujeme podávat…
Jelení guláš má specifickou chuť, výraznější po zvěřině. Doporučujeme podávat…
Jelení na víně má výraznější specifickou chuť, které dosáhneme spojením…
Kachní játra na cibulce v sádle doporučujeme podávat s čerstvým…
Kachní játra jsou restované ve vlastní šťávě a na cibulce,…
Paštika je z jemného masa s kousky pražených mandlí, dobře…
Paštika je jemná, dobře se roztírá. Složením je vhodná i…
Kančí guláš má specifickou chuť, výraznější po zvěřině. Doporučujeme podávat…
Kančí guláš má specifickou chuť, výraznější po zvěřině. Doporučujeme podávat…
Kančí na šípkové omáčce je specialita ve které vyniká chuť…
Kančí na víně má výraznější specifickou chuť, která dosáhneme spojením…
Kdoulové želé se hodí do cukroví, na vdolky, na chleba…
Mirabelky jsou obdobné jako třešně a to nejen velikostí, ale…
Pikantní kozí rohy s okurkou ve sladkokyselém nálevu. Doporučujeme k…
Pikantní kozí rohy s okurkou ve sladkokyselém nálevu. Doporučujeme k…
Pikantní kozí rohy s okurkou ve sladkokyselém nálevu. Doporučujeme k…
Pikantní kozí rohy ve sladkokyselém nálevu. Doporučujeme k masu, omáčce…
Králičí játra na cibulce v sádle jsou s čerstvým pečivem…
Paštika je velmi jemná, dobře se roztírá. Připraveno podle rodinného…
Paštika je jemná, dobře se roztírá. Složením je vhodná i…
Kuřecí na paprice má paprikovou chuť zjemněnou smetanou. Doporučujeme podávat…
Paštika je jemná, dobře se roztírá. Připraveno podle rodinného receptu.
Lečo se zvěřinovou klobásou je **dušená zelenina s kořením na…
Malinyy, ze kterých jsme džem vyrobili, jsou vypěstované na naší…
Med doporučujeme využívat v kuchyni. Výborný je na doslazení vařeného…
Mexické fazole se zeleninou a kořením na našem rajčatovém kečupu,…
Mexické fazole se zeleninou a kořením na našem rajčatovém kečupu,…
Mixovaná jablka můžou být dobrou přesnídávkou pro děti, mohou se…
Mixované hrušky jsou dobrou přesnídávkou pro děti, mohou se podávat…
Morušové želé se hodí do cukroví, na vdolky, na chleba…
Morušový džem doporučujeme použít na sladké produkty.
Muflon na víně má výraznější specifickou chuť, které dosáhneme spojením…
Guláš z muflona má specifickou jemnější chuť po zvěřině. Doporučujeme…
Guláš z muflona má specifickou jemnější chuť po zvěřině. Doporučujeme…
Hlíva ústřičná je zavařená ve sladkokyselém nálevu. Doporučujeme podávat všude…
Paprika - kapie je zavařená ve sladkokyselém nálevu. Doporučujeme podávat…
Květák je zavařený ve sladkokyselém nálevu, podáváme je místo okurek.…
1 2